Diensten

Installatie, Indienststelling, Onderhoud

Metergo werkt mee aan het project van tekentafel tot uitvoering. Als betrouwbare partner, denken we mee aan de beste oplossing inzake energiemonitoring. Na installatie verzekeren we ook de juiste werking van de totale installatie. Er wordt een indienststelling uitgevoerd gepaard met een opleiding.

Alle software is standaard in de modules ingebouwd en er zijn geen extra kosten voor licenties of gebruik. Tevens is er geen enkele limitatie voor het aantal of het soort verbruiksmeters dat kan worden geregistreerd per gebouw. Elektriciteit, gas, diesel, water, warmte of koude energie, kamer- en leidingtemperaturen of zelfs de verbruikswaarden van radiatormeters of warmtekostenverdelers. Alles wordt draadloos of via een kabel geregistreerd en gecentraliseerd. Verbruiksgegevens worden direct in een zeer overzichtelijke Excel file aangeleverd met de gegevens, benamingen en locaties zoals door de gebruiker bepaald.

Om een duurzame werking van het systeem te waarborgen is een periodiek  onderhoud sterk aan te raden. Onze ervaren techniekers komen ter plaatse met een groot assortiment van onderdelen, om eventuele problemen meteen te kunnen oplossen. Dankzij onze preventieve onderhoudscontracten kan u op beide oren slapen!