✔ Eigen ontwikkelde modules
✔ Facturatieservice
✔ Installatie én onderhoud

Warmtemeters

Om te weten hoeveel energie er persoonlijk verbruikt wordt aan warm water, maakt u best gebruik van warmtemeters. MeterGo zorgt voor de beste service in heel Sint-Niklaas en biedt ook de mogelijkheid om een offerte aan te vragen voor het product zelf en de plaatsing ervan. Zo garanderen wij u ervan dat u zich geen zorgen hoeft te maken over alles wat er bij warmte- en koudemeters komt kijken.

Op zoek naar een kwalitatieve verbruiksmonitor?

Correct meten met warmtemeters

Een appartementsgebouw of ander gebouw waar verschillende gebruikers samenzitten, beschikt vaak maar over een centrale meter. Met individuele warmte- en koudemeters kan u exact meten wat het persoonlijke verbruik is. Warmtemeters werken altijd volgens hetzelfde proces. Ze meten het temperatuurverschil tussen het water dat verbruikt wordt en het water dat teruggestuurd wordt.Bovendien meet het ook ineens hoeveel water er circuleerde en kan het die twee metingen perfect gebruiken voor de energiemonitoring. Warmtemeters weten zo exact hoeveel energie er verbruikt is en zo wordt er nooit meer dan enkel het verbruikte deel gefactureerd.

Ook koud water kost geld

Om te weten hoeveel energie er verbruikt wordt aan koud water, koopt u best een koudemeter. Warmte- en koudemeters werken volgens hetzelfde proces. Het enige verschil is dat warmtemeters de warmte omzetten in energie en koudemeters de koeling meten en die dan omzetten in energie. Beide berekenen zo exact hoeveel energie er verbruikt wordt aan de verwarming of koeling van het water. Dat is vooral handig wanneer meerdere mensen in hetzelfde gebouw wonen. Zo wordt de energiefacturatie enkel toegepast op het persoonlijke verbruik.

Ga voor de beste service

Wanneer u warmte- en koudemeters bij ons koopt, zorgen wij ervoor dat die correct geïnstalleerd worden. Bovendien verzorgen wij ook de nazorg en het onderhoud wanneer u dat mocht willen. Zo komt u nooit iets tekort en garanderen wij u de beste kwaliteit. Overigens kan u bij ons ook kiezen voor ultrasone warmtemeters. Die meten de temperatuur van het water via ultrasone signalen. Voor extra informatie over onze warmte- en koudemeters of onze service, kan u ons altijd contacteren.