✔ Eigen ontwikkelde modules
✔ Facturatieservice
✔ Installatie én onderhoud

Koelgasdetectie

Als u schrik heeft dat een koelinstallatie gas zou kunnen lekken, opteert u het beste voor een koelgasdetectie van MeterGo. Onze systemen voor koelgasdetectie staan perfect op punt en detecteren elk gaslek in uw koelinstallatie. Zo kan u op uw beide oren slapen en genieten van de rust in Sint-Niklaas. Wanneer er een gaslek zou zijn, gaat er een alarm af en weet u meteen dat er een lek ontstaan is.

Op zoek naar een kwalitatieve verbruiksmonitor?

Een koelgasdetectie stelt u gerust

Koelgasdetectoren zijn speciaal ontwikkeld om alle mogelijke gaslekken in uw koelinstallatie te detecteren, zodat u niet onverwachts voor gevaren komt te staan. U kan bij ons terecht voor al uw lekdetectoren. Zo ontgaat geen enkel lek aan uw aandacht en bent u er altijd op tijd bij om het gevaar te verijdelen. Naast systemen voor koelgasdetectie, hebben wij ook warmte- en koudemeters, zodat u bovenop de gassen, ook uw energieverbruik kunt monitoren. Sommige van onze warmtemeters zijn ultrasoon, wat betekent dat ze nog nauwkeuriger het verbruik kunnen meten. Zo kan u alles perfect monitoren en weert u alle kans op verrassingen.

Voorkom alle gevaar

Een gaslek kan heel gevaarlijk zijn, en al zeker in uw koelinstallatie. Daarom voorzien wij u van de beste zorgen door uw koelgasdetectie zelf te plaatsen en het nodige onderhoud uit te voeren. Wij voorzien bovendien ook het onderhoud van al uw warmte- en energiemeters. Zo zijn we er zeker van dat alles veilig is en het risico op gevaar minimaal is. Wil u meer weten over onze service? Stuur een e-mail naar info@metergo.be of neem telefonisch contact op met ons via het nummer +32 (0)3 369 86 90.