✔ Eigen ontwikkelde modules
✔ Facturatieservice
✔ Installatie én onderhoud

Radiatormeter

Een radiatormeter wordt aan de radiator vastgemaakt om te weten hoeveel temperatuurverschil die veroorzaakt heeft. Door dat te meten, kan de radiatormeter berekenen hoeveel energie er verbruikt is door de radiator. In Sint-Niklaas kan u radiatormeters kopen bij MeterGo om elke radiator van een te voorzien. Zo weet u perfect hoeveel elke radiator kost aan energie.

Op zoek naar een kwalitatieve verbruiksmonitor?

Een radiatormeter als alternatief

Een radiatormeter wordt geplaatst wanneer het niet mogelijk is om een calorimeter te plaatsen in de leidingen. Een radiatormeter doet eigenlijk hetzelfde als warmte- en koudemeters, maar hangt dan aan de radiator. Het meet zowel de radiatortemperatuur als de kamertemperatuur en slaat die gegevens op om te kunnen bepalen hoeveel energie de radiator verbruikt. Een radiatormeter werkt enkel wanneer de radiator effectief warmte afgeeft, doordat die werkt op warmte en geen signalen uitstuurt zoals een ultrasone warmtemeter. Bent u eerder op zoek naar een veiligheidssysteem met detectoren? In ons gamma kunt u uitstekende koelgasdetectoren terugvinden. Die behoeden u voor het gevaar van gaslekken.

Monitor je energieverbruik

Wil u het energieverbruik van uw radiatoren monitoren, maar is het niet mogelijk om meters op de leidingen te plaatsen? Schaf bij ons uw radiatormeter aan, zodat u toch in staat bent om het verbruik te weten. Heeft u nog bijkomende vragen over de aankoop, de installatie of het onderhoud ervan? Vul het contactformulier in om een antwoord te krijgen op al uw vragen.