Serviceflats Portugesehof Hoboken – Zorgbedrijf Antwerpen

Serviceflats Portugesehof Hoboken – Zorgbedrijf Antwerpen

In opdracht van Straumann-Dhoop heeft het metering merk van Cadis, MeterGo,  de opdracht ontvangen om Lorawan radiatormeters en watermeters te leveren  met data-uitlezing. De opdracht houdt in het leveren, installeren, indienststellen en onderhouden van de geleverde meters en communicatie.
Locatie: Serviceflats Portugesehof Hoboken
Product referentie: Lorawan radiatormeters en watermeters met data-uitlezing
Vlerick Business School Binnenklimaat monitoring

Vlerick Business School Binnenklimaat monitoring

“Als facilitaire dienst van de gerenomeerde Vlerick Business School is één van onze grote uitdagingen de opleidingen door te kunnen laten gaan in betrouwbare hoog kwalitatieve zalen. Voor onze 3 campussen waren we dan ook op zoek naar 1 gecentraliseerde oplossing die ervoor kon zorgen dat we proactief het binnenklimaat van onze leszalen konden opvolgen....
Lees meer→
Locatie: Brussel, Gent, Leuven
Product referentie: Binnenklimaatsensoren voor leslokalen
Project TWEED

Project TWEED

VMA werd aangesteld voor de volledige realisatie van alle technische installaties (Elektriciteit, HVAC & Sanitair) in partnership met de algemeen aannemer Interbuild. Cadis leverde de lekdetectie voor de hoofdwaterleiding, sanitaire blokken, caloriemeters, watertellers, e-meters en centrale uitlezing.
Locatie: Wolstraat, Brussel
Product referentie: https://www.metergo.be/product/cadis-consumption-reporter/
Paleiskwartier – Duurzaam Opgewekt

Paleiskwartier – Duurzaam Opgewekt

Cadis koos om gebruik te maken van LoRaWan technologie. Deze is uiterst geschikt om kleine datapakketten afkomstig van sensoren of verbruiksmeters tot 10 Km ver te versturen naar een centrale gateway. We maakten voor Duurzaam Opgewekt gebruik van Engelmann warmte/koudemeters met ingebouwde LoRaWan connectiviteit, met batterij levensduur van 10 jaar. 
Locatie: 's-Hertogenbosch, Nederland
Product referentie: Ultrasone caloriemeter